Sköna maj fågelkvitter och tiomila online

stefansphotos.se

Ensam i natten kan beskriva denna blogg. i mitt jobb så är jag oftast helt ensam i nattens mörker och det gör mig ingenting när man har fullt upp i tanken med vad som ska göras så är fokus på uppgiften däremot störs jag fortfarande av att gå ut själv i mörkret sedan jag blev nedslagen för drygt 2 år sedan så jag håller mig mest inne efter mörkrets genombrott men nu var det inte det min blogg skulle handla om men mörker kan uppfattas olika och anknyts också till tiomila där man kan vara helt själv i mörkret med

Fågelkvitter håller nu mig sällskap i nattmörkret och är ett mycket intensivt visslande och ett stort tecken på att det är vår, Fågelsång kan vara verkligen rogivande och när jag tog mig en promenad på söndagsmorgonen så träffade jag på bofinken som sjunger vackert. I den stunden tänkte jag hur…

View original post 597 more words