En i mängden eller i händelsernas centrum Mina tankar

stefansphotos.se

Är livet på riktigt eller lever i någon bubbla av skräck och tvivel, Finnes det någon framtidstron i denna värld .Men människans outvecklade sinne för verbalt lösa kriser, Ett habegär och egoistiskt tänkande bara på sig själv och stunden, Vi lever i en utvecklad modern underbar värld som ger fantastisk möjligheter för alla! Men Krig hat våld egensinnighet krossar drömmar,

Pandemier och sjukdomar ödelägger familjer. Ska världen någonsin resa sig igen eller förgör vi oss själva, Vi utnyttjar våran jord till bristningsgränsen och tror att det finnes outtömliga resurser av allt, När ska vi inse att vi måste backa tillbaka med vårat liv i överflöd, Vi måste tänka längre än vårat egensinniga behov. En värld är i kris frågan är bara hur länge det dröjer innan total katastrof över hela världen inträffar,

Gängvåld inträffar dagligen korruption härskar överallt och dessa saker bara för att fåtal människor som ser sig stå…

View original post 70 more words