How to be satisfied in life

YOUNGREBEL

In deze categorie, innerbeauty, schrijf ik vaak over hoe je meer uit het leven kan halen. Zo schreef ik eens hoe je kan voorkomen dat je op de automatische piloot gaat leven, hoe je jezelf een energie boost kan geven en hoe je positiever in het leven gaat staan. Het overlapt elkaar enigszins, maar het leek me goed om in een aparte post uit te wijden over hoe je meer tevreden kan worden met jouw leven. Hoe haal je eruit wat erin zit? Veel mensen leven een onbevredigend leven. Je hoort mensen wel eens zeggen: werken, eten, slapen, werken, eten, slapen, etc. Geld verdienen, hoofd boven water houden, dingen doen die je moet doen, maar is dat het leven? Door alles wat we moeten in het leven vergeten we waar het leven écht om draait en wat ons als mens gelukkig maakt. We moeten een diploma halen, baan vinden…

View original post 1,163 more words