How to stay positive in life

YOUNGREBEL

Soms is het moeilijk om positief te blijven in het leven, vooral als je door een moeilijke periode heengaat. Ons beeld van de toekomst wordt gekleurd door dingen uit het verleden. Je handelt naar je ervaringen, maar misschien mis je wel heel veel mooie afslagen doordat je je teveel laat meetrekken door het verleden. Dat is zonde, toch? Het is logisch dat je soms je keuzes baseert op gebeurtenissen uit het verleden, maar het is niet goed als ze je leven blokkeren. Angst, boosheid of verdriet kunnen je bepaalde keuzes laten maken. Je verliest je positieve mindset en de positieve energie in het leven. Natuurlijk zal je nooit volledig neutraal naar de wereld kunnen kijken, want daar zijn we mensen voor. Wel kan je jezelf onder een vergrootglas leggen en kritisch naar jezelf kijken. Heb ik mijn verleden verwerkt? Heb ik spijt? Is het wel gegaan zoals ik wilde? Loop…

View original post 1,046 more words