En lång dag i rallyskogen slutade med leriga skor, EMK Kannan tuff och utslagsgivande tävling

stefansphotos.se

Sent i säng och tidigt upp ur säng! det är den kanske inte perfekta uppladdningen för en lång dag men när timmarna inte riktigt räcker till så kan det bli ont om John blund sömn! EMK Kannan en tävling som lockar många förare och kartläsare och nu också publik som var tillbaka längs sträckorna och det blir mycket mer trevligt när sträckorna är kantade med intresserade människor som följer bilarnas framfart på och utanför vägen!.

Klockan 7,30 åkte jag hemifrån Arboga mot Kjula! där jag hittar verkligen bra eller kanske hittade är ett bättre uttryck då jag och min far var banläggare till ett tufft och omtyckt SM i bilorientering men som sagt! skrivet så var det på forntiden men då använde vi oss av sträckan Hugelsta skjutfält som nu också var första sträcka i Emk kannan men i Bil orientering körde vi mest i skogen

19,30 var jag åter…

View original post 761 more words