WHAT DOES i STAND FOR IN iPHONE ? – KNOWLEDGE BOX

SUDARSHAN PALIWAL

Hello everyone I hope you are well and doing great welcome to my new post WHAT DOES i STAND FOR IN iPHONE ? – KNOWLEDGE BOX

1) The largest dam located in Ans. South America

2) The country of Singapore is made up of how many islands ? Ans. 64

3) Which is the only country in the world to have a square flag ? Ans. Switzerland

4) What is the largest city in the USA in terms of area ? Ans. Juneau

5) What does i stand for in iPhone ? Ans Internet

6) Which animal never drinks water in its entire life ? Ans. Kangaroo rat

7) The largest bird alive is the Ans. Ostrich

8) The world’s heaviest flying bird is the Ans. Great Bustard

9) The fastest-moving land snake in the world is the Ans. Black Mamba

10) The largest known frog is the Ans. Ora

View original post 1 more word