Harmonicabrug voor noodgevallen / Folding bridge for emergencies by Nationaal Archief

Nationaal Archief / Spaarnestad Photo / Het Leven / Fotograaf onbekend, SFA022810931.

Opvouwbare brug of schaarbrug, een uitvinding van L. Deth. De noodbrug kan op de oever of zelfs in het water worden opgesteld, en gemakkelijk op een handkar te vervoeren. Nederland, plaats onbekend, 1926.

Folding bridge for emergencies, invented by L. Deth. The emergency bridge can easily be transported on a handcart. The Netherlands, location unknown, 1926.

Collectie Spaarnestad

Voor meer informatie en voor meer foto’s uit de collectie van Spaarnestad Photo, bezoek onze Beeldbank:
http://bitly.com/1TLCIu5

U kunt ons helpen onze kennis van de fotocollecties te verrijken door tags en commentaren toe te voegen. Herkent u mensen of locaties of heeft u een bijzonder verhaal te vertellen bij één van de foto’s, laat dan een reactie achter (als u ingelogd bent bij Flickr) of stuur een mailtje naar: hhamelink@spaarnestadphoto.nl

You can help us gain more knowledge on the content of our collection by simply adding a comment with information. If you do not wish to log in, you can write an e-mail to: hhamelink@spaarnestadphoto.nl

via Flickr http://flic.kr/p/7ouWot